Marknadsstrategi B2B

Home / Erbjudande / Marknadsstrategi B2B

MARKNADSSTRATEGI FÖRANKRAD I AFFÄRSMÅLEN

En strategi förankrad i verksamheten, tydlig positionering och ett målinriktat varumärkesarbete stärker företagets relationer med kunder och andra intressenter. Vi hjälper dig att utveckla en marknadsstrategi som fungerar i praktiken. Målet är att hjälpa dig lägga den bästa grunden för ett långsiktigt framgångsrikt marknadsföringsarbete som bidrar till fler affärer. Vi arbetar i kundnära uppdrag som utgår från företagets mål och involverar marknad, sälj och ledning.


 


 

KUNDINSIKT

 

Kvantitativa målgruppsanalyser och djupintervjuer baserat på verklig marknadsinput. Workshops med medarbetare från marknad, sälj och kundservice för att formulera relevanta personas i köpprocessen.

 

SjömanHägvall_props-5096

 

VARUMÄRKESPLATTFORM

 

Positionering och varumärkesstrategi utifrån målgrupp/personas, affärsmål och visioner. Grunden för enhetlig kommunikation som speglar interna värderingar och skapar igenkänning på marknaden.

 

 

ERBJUDANDEPAKETERING

 

Paketering av produkter och tjänster. Strategiska vägval som möter dina kunders nuvarande behov och skapar nya affärsmöjligheter. Stärker ditt företags varumärke och konkurrenskraft på kort och lång sikt.

 


 

BUDSKAP & TEMA

 

En budskapsplattform hjälper dig att skapa ett konsekvent och samlat intryck som förstärker dina budskap över tiden. Med tema som en röd tråd ökar dina chanser att lyckas med din marknadsföring.

 

SjömanHägvall_props-5096

 

TAKTISK MARKNADSPLAN

 

Med rätt kommunikationsmix och aktivitetsplanering möter du målgruppens behov och steg i köpprocessen. Content marketing, produktblad, företagsbroschyrer, säljstöd, pressmaterial, kundkommunikation.

 

 

AKTIVERING & KANALSTRATEGI

 

Sprid dina budskap, nå ut till din målgrupp i rätt kanaler över tid. Affärsdrivande aktivering av plan och kanalval för framgångsrik marknadsföring och leadsgenerering. Löpande marknadsstöd, mätning och uppföljning.

 


 


 


LÄS MER OM VÅRA ANDRA TJÄNSTER 

CONTENT MARKETING B2B

 

Bygg relationer, varumärken och affärer med content marketing och riktad kundkommunikation som engagerar.

 

Läs vidare

SjömanHägvall_props-5096

 

DIGITAL MARKNADSFÖRING B2B

 

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer. Målinriktad leadshantering, konkreta verktyg och tydliga mätpunkter visar vägen.

 

Läs vidare

 

UTBILDNING & WORKSHOPS

 

Vidga vyerna, fyll på med kunskap och inspiration. Lyft din marknadsföring till nästa nivå och stärk företagets konkurrenskraft.

 

Läs vidare