Digital marknadsföring B2B

Home / Erbjudande / Digital marknadsföring B2B

DIGITAL MARKNADSFÖRING B2B

En allt större andel av B2B-köpen börjar idag på nätet. Den typiska B2B-kunden har i genomsnitt kommit två tredjedelar på sin väg till beslut innan dörren öppnas för en säljare. Det ställer helt nya krav på din marknadsföring. Samtidigt skapar de digitala köpmönstren stora möjligheter för den som använder informationen på rätt sätt.

Vi hjälper dig integrera arbetet med att utveckla relevant, inspirerande och utbildande content med rätt verktyg och plattformar så du kan sprida innehållet och göra det tillgängligt till potentiella köpare. Så ökar dina och företagets chanser till fler intresserade besökare, mer kvalificerade leads och bätttre affärer.


 

 

 

ATTRAHERA NYA LEADS

 

Tänk till inte bara kring vad du berättar utan också hur så ökar chanserna att du får en träff i sökmotorerna. Google premierar aktuellt content som talar till läsare på deras språk. Vill du ge ditt content extra kraft tar du hjälp av köpt annonsering. Sociala medier som LinkedIn, Twitter och kanske Facebook ökar räckvidden för ditt content.

 

SjömanHägvall_props-5096

 

MÖT DINA BESÖKARE

 

Bygg din sajt utifrån köpprocessen och hjälp dina besökare vidare på sin köpresa. Med rekommendationer på merläsning och konkreta ”calls-to-action” uppmuntrar du dina besökare att ta nästa steg. Fånga upp värdefulla leads med relevant content, en inspirerande blogg och aktuella nyheter.

 

 

UTVECKLA RELATIONEN

 

Följ upp kontakten med dina leads genom att löpande dela tips och inspiration som hjälper dem vidare på resan. Med skräddarsydda nyhets- eller inspirationsbrev. Marketing Automation låter dig bygga anpassade program som följer upp och vårdar dialogen med potentiella kunder genom att erbjuda relevant content.

 


 


 

Mer om digital marknadsföring B2B


LÄS MER OM VÅRA ANDRA TJÄNSTER 

MARKNADSSTRATEGI B2B

 

Tänk efter före. Lägg grunden med din strategi och planera för marknadsföring som leder vägen till goda kundrelationer och mer affärer.

 

Läs vidare

 

CONTENT MARKETING B2B

 

Bygg relationer, varumärken och affärer med content marketing och riktad kundkommunikation som engagerar.

 

Läs vidare

 

UTBILDNING & WORKSHOPS

 

Vidga vyerna, fyll på med kunskap och inspiration. Lyft din marknadsföring till nästa nivå och stärk företagets konkurrenskraft.

 

Läs vidare