Content Marketing

Home / Erbjudande / Content Marketing

CONTENT MARKETING B2B

Målet med Content Marketing B2B är att hjälpa potentiella köpare genom beslutsprocessen, från probleminsikt till lösning och affär. När marknad och sälj arbetar hand i hand med en gemensam plan får du den bästa grunden för framgångsrik marknadsföring.


EN PLAN I SJU STEG SOM GER RESULTAT

Vi hjälper dig lägga grunden för din Content Marketing och redaktionella kommunikation, från strategi och plan till praktik och resultat. Vi hjälper dig med allt från kundinsikt och personas till budskapsformulering, paketering och uppföljning. Vår process i 7 steg hjälper dig på vägen till ett målinriktat Content Marketing-arbete som ger resultat.
 

 


DIN EGEN CONTENT-FABRIK

Självklart hjälper vi dig också att producera redaktionellt material, content. Vi kan stötta dig i den löpande content-produktionen, vara en extra kraft i redaktionsrådet, eller hjälpa till vid planering och uppföljning av företagets content-kalendern.

Många gånger ligger utmaningen i att få till det löpande content-marketing arbetet. Med våra paketerade tjänster hjälper vi dig att få snurr på maskineriet. Under ett halvår tar vi löpande fram relevant content som möter dina behov. Välj instegspaketet BAS för att komma igång, GO för att växla upp dina affärer eller PRO för att ta alla medier till din hjälp för att bygga nya relationer. Eller hör av dig så sätter vi ihop ett helt unikt paket för dig och ditt företag.

CONTENT BAS

 

CONTENT BAS

CONTENT GO

 

CONTENT GO

 

CONTENT-PAKET PRO

 

CONTENT PRO

 


(Paketen visar rekommenderad content-produktion under 6 månader.)

Vi erbjuder en unik bredd av professionell kompetens inom grafisk design, fotografering, webbproduktion, copy writing och översättningar. Till vår hjälp har vi ett gediget nätverk av samarbetspartners.
 


 

Mer om Content Marketing


LÄS MER OM VÅRA ANDRA TJÄNSTER 

MARKNADSSTRATEGI B2B

 

Tänk efter före. Lägg grunden med din strategi och planera för marknadsföring som leder vägen till goda kundrelationer och mer affärer.

 

Läs vidare

SjömanHägvall_props-5096

 

DIGITAL MARKNADSFÖRING B2B

 

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer. Målinriktad leadshantering, konkreta verktyg och tydliga mätpunkter visar vägen.

 

Läs vidare

 

UTBILDNING & WORKSHOPS

 

Vidga vyerna, fyll på med kunskap och inspiration. Lyft din marknadsföring till nästa nivå och stärk företagets konkurrenskraft.

 

Läs vidare