Erbjudande

Home / Erbjudande

VI BYGGER RELATIONER, VARUMÄRKEN OCH AFFÄRER

När en allt större andel av B2B-köpen börjar på nätet ställs nya krav på din marknadsföring. De digitala köpmönstren erbjuder stora möjligheter för den som använder dem rätt. Därför blir kunskapsbaserad marknadsföring och Content Marketing allt viktigare i B2B-företagets kommunikationsmix.

På Hägvall & Sjöman brinner vi för att hjälpa företag bygga relationer och varumärken som leder till bättre affärer i det nya marknadsföringslandskapet. Våra kunder är allt från tillväxtbolag med visioner till etablerade storföretag. De flesta inom IT, teknik, finans och professionella tjänster. Vi är specialister på B2B-marknadsföring. Har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling. Det ger dig en samarbetspartner med helhetssyn på företaget. Vi erbjuder allt från strategisk rådgivning och utbildning till praktisk marknadsföring och kommunikation.


VÄLKOMMEN ATT LÄSA MER OM VÅRA TJÄNSTER


 

MARKNADSSTRATEGI B2B

Tänk efter före. Lägg grunden med din strategi och planera för marknadsföring som leder vägen till goda kundrelationer och framgångsrika affärer.

 

Läs vidare

 

CONTENT MARKETING B2B

Bygg relationer, varumärken och affärer med riktad kundkommunikation, digital marknadsföring och content marketing som engagerar.

 

Läs vidare

 

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer med målinriktad leadshantering, konkreta verktyg och tydliga mätpunkter.

 

Läs vidare

 

UTBILDNING & WORKSHOPS

Vidga vyerna, fyll på med kunskap och inspiration. Stärk företagets konkurrenskraft genom att ta dig och din marknadsföring till nästa nivå.

 

Läs vidare