B2B-biblioteket

Home / B2B-biblioteket

VÄLKOMMEN ATT LADDA NER KUNSKAP OCH INSPIRATION


 

GUIDE: SÅ TAR DU FRAM EN MARKNADSPLAN B2B

Denna guide är för dig som ska ta fram en marknadsplan B2B. Den stegvisa guiden innehåller förslag på frågeställningar, innehåll och även mallar som du kan använda i arbetet.

 

Ladda ner nu!

 

EBOK: PERSONAS FÖR DIN CONTENT MARKETING

I e-boken hjälper vi dig att nå ökad kundinsikt genom personas. Personas bygger broar mellan sälj och marknad, och blir dessutom ett självklart stöd i marknadsföringsarbetet.

 

Ladda ner nu!

 

EBOK: DIGITALA SPANINGAR FÖR B2B-MARKNADSFÖRING

I e-boken får du veta hur B2B-marknadsföringen har förändrats, vilka som är de fem viktigaste digitala trenderna och vad du bör tänka på för att lyckas med content marketing B2B.

 

Ladda ner nu!
 

CONTENT MARKETING ABC

I vårt Content Marketing ABC har vi samlat många av de ord och begrepp som blivit populära inom B2B-marknadsföringen de senaste åren, med tips på vidareläsning och fördjupningar.

 

Ladda ner nu!

 

GUIDE: SALES MARKETING ALIGNMENT

I eboken lyfter vi fram fyra vanliga utmaningar i relationen mellan marknad och sälj och ger råd om vad du kan göra för att skapa bättre förutsättningar för ett närmare samarbete i din organisation.

 

Ladda ner nu!


BERÄTTA FÖR OSS: VAD VILL DU LÄSA OM HÄRNÄST?

Vi brinner för strategi, content och inbound marketing B2B. Vi vill fortsätta vara relevanta för dig och är genuint nyfikna på vilken typ av fördjupande innehåll du vill ta del av!

 

Berätta för oss!