Inspiration

Home / Inspiration

INSPIRATION

Vi vill inspirera dig till nya idéer för hur du kan bygga relationer, varumärken och affärer och delar gärna med oss av tips och tankar om B2B-marknadsföring. Följ oss på B2B-bloggen, Twitter eller LinkedIn, prenumerera på vårt nyhetsbrev, träffa oss IRL på något av vårens event eller hör av dig direkt till oss så byter vi tankar och idéer!


LADDA NER GRATIS: CONTENT MARKETING ABC

Content Marketing ABC
 
Lär dig mer om de nya begreppen inom B2B-marknadsföringen. Ladda ner vårt Content Marketing ABC gratis genom att ange din e-postadress.INSPIRATIONSBREV

 
Prenumerera på uppdateringar, tips och inspiration. Fyll i din epostadress i rutan. 

HÖSTENS EVENT

Nu är höstsäsongen i full gång. För dig som vill hämta ny inspiration för din B2B-marknadsföring är möjligheterna många med en mängd events att besöka. Vi är med som talare på flera av dem. Hoppas vi ses i vimlet!


21-22 SEPTEMBER

webbdagarna i Göteborg deltar vi i spåret Smart Marknadsföring. Här kan du lyssna till vad du behöver göra för att undvika att dina kunder får ”spela finns i sjön” i jakten på relevant och intressant content!


Läs mer

29 SEPTEMBER

Customer Loyalty Conference arrangerad av Wednesday Relations. Vi pratar om hur du tar till vara på de nya digitala möjligheterna för att bygga och vårda dina relationer med både potentiella och befintliga kunder.


Läs mer

17 NOVEMBER

Inspectum anordnar Multikanalstrategidagen , ett event om digitala och analoga marknadsstrategier i symbios. Här pratar vi om hur alltfler B2B-företag satsar på e-handel för att bredda och öka sin försäljning.


Läs mer
 

TIDIGARE SEMINARIER & EVENTS

 

 
På Slideshare hittar du presentationer från tidigare seminarier och konferenser. Klicka på respektive event för att se presentationen.
 

 

Hägvall & Sjöman lyfter hela dagen! Proffsigt! – Jaana Ahlberg, Technia

 


Tack för mycket bra dragning om B2B content marketing! – Anders Borde, More Mobile Relations

 

Från B2B-bloggen