Inspiration

Home / Inspiration

INSPIRATION

Vi vill inspirera dig till nya idéer för hur du kan bygga relationer, varumärken och affärer och delar gärna med oss av tips och tankar om B2B-marknadsföring. Följ oss på B2B-bloggen, Twitter eller LinkedIn, prenumerera på vårt nyhetsbrev, träffa oss IRL på något av vårens event eller hör av dig direkt till oss så byter vi tankar och idéer!


LADDA NER GRATIS: FEM DIGITALA SPANINGAR FÖR DIN B2B-MARKNADSFÖRING

 

Fem digitala spaningar för din B2B-marknadsföring

Så utvecklar dagens B2B-företag sin marknadsföring med förändrade köpbeteenden och digitala köpresor i fokus. Ladda ner eboken gratis genom att ange din e-postadress.


PODD – CONTENT-SPANARNA

 

PODD - CONTENT-SPANARNA

Varannan vecka träffas Content-Spanarna: vår egen Malin Sjöman, Thomas Barregren och Pia Tegborg från Göteborgsbyrån KNTNT för att spana om vad som händer inom content-området. Oftast utifrån en ny studie, rapport eller intressant artikel. Alltid med fokus på B2B-marknadsföring och försäljning.

LYSSNA PÅ PODDENINSPIRATIONSBREV

 
Prenumerera på uppdateringar, tips och inspiration. Fyll i din epostadress i rutan.

Inspirationsbrev


 

SEMINARIER & EVENTS

 

Nu är planeringen inför höstsäsongen i full gång. För dig som vill hämta ny inspiration för din B2B-marknadsföring är möjligheterna många med en mängd events att besöka. Vi är med som talare på flera av dem. Hoppas vi ses i vimlet!


9 OKTOBER

Svensk Digital Handels event D-B2B i Göteborg delar Malin Sjöman sina tankar om hur Inbound Marketing stöttar den digitala B2B-försäljningen, på inbjudan av Litium. Räcker det med grymt content för att generera mer affärer eller vad mer behöver du tänka på?


Läs mer

13 NOVEMBER

Wednesday Relations anordnar heldagskonferensen Marketing Automation Day . Vi deltar med en presentation på ämnet ”Marketing Automation bortom Inbound Marketing” där vi delar med oss av tips på hur du kan använda MA under hela kundresan.


Läs mer

22 NOVEMBER

Inspectum anordnar Multikanalstrategidagen , ett event om digitala och analoga marknadsstrategier i symbios. Malin Sjöman finns på scen tillsammans med IT-företaget WeSafes sälj- och marknadschef Per Liljenberg för att presentera WeSafes inboundresa.


Läs mer 
På Slideshare hittar du presentationer från tidigare seminarier och konferenser. Klicka på respektive event för att se presentationen.

 


Tack för mycket bra dragning om B2B content marketing! – Anders Borde, More Mobile Relations

 

INSPIRATIONSFRUKOSTAR

 

Inspiraitonsfrukost

Flera gånger om året anordnar vi på Hägvall & Sjöman inspirationsfrukostar där vi pratar om det vi kan bäst, B2B-marknadsföring. Ibland håller vi själva i presentationen och ibland bjuder vi in kunniga gäster. Vill du bli inbjudan till våra populära inspirationsfrukostar?

Prenumerera på frukostinbjudningar genom att fylla i din e-postadress.
Från B2B-bloggen