Utbildning & workshops

Home / Erbjudande / Utbildning & workshops

UTBILDNING & WORKSHOPS

Förutsättningarna för B2B-företag att göra affärer förändras snabbt i dagens kommunikationslandskap. Genom att kontinuerligt fylla på med ny kunskap och ta del av hur andra arbetar blir du mer framgångsrik i ditt marknadsföringsarbete.

Våra utbildningar och workshops hjälper dig att möta utmaningarna inom B2B-marknadsföring, kundkommunikation och leadsgenerering. Det kan handla om att utveckla arbetet med personas, öka insikten om hur du stärker samarbetet mellan marknad och sälj, eller om hur du får din Content Marketing att bidra till fler affärer. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser och workshops inom B2B-marknadsföring.
Vi anlitas också ofta som föreläsare och inspiratörer i samband med större event och samarbetar med olika utbildningsföretag. Hör av dig, så berättar vi mer !
ÖPPNA UTBILDNINGAR

Affärsdrivande Content Marketing B2B – heldagsutbildning i samarbete med Wednesday Relations Stockholm

En utbildning i workshopformat för dig som vill fördjupa dig inom affärsdrivande Content Marketing för B2B-företag. Kursen är utvecklad av oss på Hägvall & Sjöman i samarbete med Wednesday Relations. Content Marketing handlar om att vi delar med oss av kunskap, erfarenheter och inspiration och på så sätt vinner våra potentiella kunders intresse, förtroende med målet att det i slutändan ska leda till nya affärer. Workshopen är indelad i olika block där vi varvar teori och handfasta råd, med diskussioner och praktiska övningar.

Suveräna lärare! Bra mix av presentation och workshop. – Annika

 JUST NU FINNS INGA INPLANERADE KURSTILLFÄLLEN.


FÖRETAGSANPASSADE KURSER OCH WORKSHOPS

Är ni fler som vill utbildas inom företaget eller koncernen ordnar vi även företagsanpassade kurser och föreläsningar. Utifrån era behov och utmaningar sätter vi samman ett anpassat program baserat på ditt företags specifika förutsättningar. Utbildningarna genomförs som regel på plats ute på företaget, men kan även arrangeras i våra lokaler. Form, innehåll och omfattning variera beroende på vad vi tillsammans kommer fram till, alltifrån en kortare inspirationsföreläsning på 1-2 timmar till ett workshopupplägg under en eller flera halvdagar.

Malin Sjöman inspirerade och berörde ämnena med en grym kvalitet och inspiration!” – deltagare Marknadskommunikation Fördjupning, Berghs School of Communication

 


LÄS MER OM VÅRA ANDRA TJÄNSTER 

 

MARKNADSSTRATEGI B2B

 

Tänk efter före. Lägg grunden med din strategi och planera för marknadsföring som leder vägen till goda kundrelationer och mer affärer.

 

Läs vidare

 

CONTENT MARKETING B2B

 

Bygg relationer, varumärken och affärer med content marketing och riktad kundkommunikation som engagerar.

 

Läs vidare

SjömanHägvall_props-5096

 

DIGITAL MARKNADSFÖRING B2B

 

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer. Målinriktad leadshantering, konkreta verktyg och tydliga mätpunkter visar vägen.

 

Läs vidare